top of page

Tee-se-itse maalaamo

31.3. Huhtikuun ajan pakettihinnoista -20% pois (ei sisällä siis tuntihinnastoa) ja tarvikkeiden hinnoista -10% pois!

Yrityksemme vuokraa maalaus ja pohjienteko tilaa, niin yksityisille kuin yrityksille. Kammio on suhteellisen iso L= 4m K= 3m S= 8,5m, joten isompikin auto, vene tai jokin muu maalattava esine mahtuu tiloihimme. Emme ole pelkästään automaalaamo, vaan kauttamme saa myös muita maalauspalveluita.

 

Tilat sijaitsevat Tuusulassa, Ristikiven teollisuus alueella osoitteessa Ojakärsämöntie 12 (tien viimeinen halli vasemmalla puolella)

Varauksen tekeminen:

 

Tilat ovat varattavissa joko sähköpostilla (ti.asiakaspalvelu@gmail.com) tai soittamalla numeroon +35844 254 6013. Parhaiten varaukset onnistuvat puhelimitse.

 

Tilojen vuokrauksesta perimme 50-100€ varausmaksun, joka on maksettava 7 vuorokautta ennen tilillemme. Jos et pääse sovittuna aikana on siitä ilmoitettava 7 vuorokautta ennen, jolloin voidaan sopia uusi aika veloituksetta. Alle 7 vuorokauden muutoksista tai perumisista perimme korvauksen suuruudeltaan 50-100€ tapauksesta riippuen.

 

Muita yleisiä asioita maalaamon varaamisesta:

 

Pohjatilaa vuokraaville luovutamme avaimen panttia vastaan (20€). Siellä saa työskennellä vaikka kellon ympäri muistaen kuitenkin että turvallisuus on tärkein. Tiloihin ei saa päästää ulkopuolisia, eikä pyytää kavereita notkumaan. Toki kaverit saavat tulla auttamaan pohja, purku, yms töissä. Kaikille käyttäjille on annettava työskentely rauha. Yhteen pohjapaikka tilaan kuuluu Mirkan epäkesko ja käsihionta tuli sarja. Pohjien tekoon liittyvät materiaalit myymme hinnaston mukaiseen hintaan, mutta saa tuoda omat paperi, kitit, yms tarvikkeet jos haluaa.

 

Maalauskammiota vuokrattaessa me olemme paikalla käyttämässä kammion ohjainlaitteita, tarvittaessa autamme ja neuvomme maalaus asioissa. Siellä samat yleiset säännöt, ei turhia kavereita paikalle. Laadukkaat PPG:n maalit (akryyli, vesimassa ja lakat) tarjoavat kattavan värivalikoiman, joten väri kuin väri löytyy yleensä jokaiselle. Maalit ja lakat myymme kilpailukykyiseen hintaan. Maalit pitää olla maksettuna ennen kuin tilaamme ne!

 

Kauttame on mahdollista saada myös Mipan maaleja. Maalihinnat saat soittamalla ja kertomalla värikoodit.

bottom of page